Produsén EVA Foam
+8618566588838 [email protected]

EVA Foam Selapkeun

» Sisipan busa » EVA Foam Selapkeun

Kemasan kotak timah logam khusus sareng sisipan busa

KATEGORI JEUNG TAG:
EVA Foam Selapkeun, Sisipan busa
panalungtikan
  • spésifikasi
Tin box foam insert
Packaging foam insert perform important roles for inner protective packaging.
eva foam material owns closed cell structure and have good feature of waterproof and shock absorption
We can make eva foam tin box insert either by die cutting or engraving according to your reqiremetns,you are welcome to inquire.
o order

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
3 + 9 = ?

Meureun anjeun ogé resep