Produsén EVA Foam
+8618566588838 [email protected]

CNC 3D Busa

» Sisipan busa » CNC 3D Busa

Custom Eva busa bungkusan sisipan busa cnc pikeun kotak kasus

KATEGORI JEUNG TAG:
CNC 3D Busa, Sisipan busa, Warta
panalungtikan
  • spésifikasi
Teu karasa
Shore C 25degree,38degree,50degree,60degree
Dimension
Customized
Warna
Yellow,green,blue,pink,bodas,hideung,orange,panton color
Logo
laser ,screen printing
Sample Charge
Free charge on existed samples
Sample Lead Time
2 working days without logo printed,5 working days with logo printed.

Bentuk Pananyaan ( kami bakal meunang deui anjeun pas mungkin )

Ngaran:
*
Surélék:
*
talatah:

Verifikasi:
4 + 4 = ?

Meureun anjeun ogé resep