Pengeluar EVA Foam
+8618566588838 [email protected]

Mainan EVA

» Mainan EVA

Popper umpan memancing

KATEGORI DAN TANDA:
Mainan EVA ,

Saiz:15mm ,18mm,22mm,25mm,atau saiz tersuai lain.
warna: merah,hitam,atau warna pantone tersuai lain.
LOGO: mencetak logo anda padanya.
Dengan Lubang: ya

 

siasatan
  • Spesifikasi

Popper umpan memancing
Untuk mendapatkan hanya tahap daya apungan yang anda perlukan bermakna menggunakan saiz Bait Popper yang betul. Dengan peningkatan populariti umpan pike seperti lamprey, mini-bluey dan launce kami mendapati bahawa poppers umpan bersaiz biasa kami perlu dipangkas untuk mendapatkan jumlah angkat yang tepat. Jelas, memotong popper yang lebih besar adalah mudah dilakukan, tetapi kami mahukan 'alat yang sesuai untuk kerja itu', maka poppers baru yang lebih kecil ini.

Untuk tenggiri kecil dan ikan haring, bau sederhana dan umpan lain yang lebih kecil saiz baharu ini sesuai untuk membuat pembentangan timbul atau perlahan tenggelam.

Tersedia dalam warna merah

Penggunaan:
Untuk hasil terbaik pasangkan Bait Poppers pada dawai surih yang pendek lebih kurang 6cm panjang. Kelimkan gelung kecil ke hujung panjang surih dan gunakan jarum umpan lalukan wayar melalui badan umpan supaya popper berada di hadapan kepala dan gelung wayar keluar berhampiran ikan.&angin rsquos. Seterusnya benang surih wayar anda melalui gelung dan pasangkan mata kail anda pada umpan.

borang pertanyaan ( kami akan membalas anda secepat mungkin )

Nama:
*
E-mel:
*
Mesej:

Pengesahan:
3 + 9 = ?

Mungkin anda juga suka